Přidat odpověď
Vyhazuju už druhý rybičky v oleji, protože to se při nejlepší vůli nedá jíst. Minule to byly Baltické sardinky, byly levný, tak jsem dneska vzala jednou tak drahý Saury a není to o moc lepší - kůže, šupiny, páteř a kosti... Chtěla jsem dělat rybí pomazánku z olejovek, jinak většinou kupuju tuňáka,ale chtěla jsem změnu. Včerejší buřty, co jsem dělala s pivem a cibulí se taky nedaly jíst, během pečení jednou tak znásobily svůj objem, přitom standartní cena 90 Kč/kg a já si pak vyčítala, že jsem za ty prachy nekoupila raději maso. Jogurty - já už raději ani neochutnávám jiný výrobky kromě svých osvědčených smetanových bílých jogurtů,všude cítím umělotinu. Jsem taková fajnovka nebo je to jídlo opravdu čím dál horší? Vlastně mám jen několik osvědčených druhů potravin a ty kupuju pořád dokola a pokud někdy sáhnu po něčem novým, že bysme to ozkoušeli, tak většinou je to nechutný.
Předchozí