jo a smaženej lančmít (pork luncheon meat) a pečenej bůček (jak já milovala ty vypečený kousky - máma to nahoře krájela do mřížky aby se ten tuk vyškvařil....) no dneska bych si rozmyslela jestli ochutnám (asi by se mi chtělo, ale tuším že moje zažívání by mi nepoděkovalo). A hodně jsme dělali bramboráky a bramborový placky. Občas to udělám i doma, ale mnohem víc nasucho, máma to mívala nasáklý olejem...... (tuhle je u ní udělala dětem, protože jsem jí řekla že br.placky rádi, no a u ní to nechtěly jíst protože byly mastné, podobně to dopadlo s palačinkama...)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.