Moje děti to jedí i teď (kromě sádla a škvarků, protože to nejím já), ale pudink s jabkama nebo s tvarohem, to se můžou utlouct :) Na hořčici je učí manžel, ale jsou to mrňata, je na ně moc ostrá. A placky z bramborovýho těsta, to jsem milovala jako dítě a jsem docela hrdá, že to předávám dál. Jako každopádně mají víc ovoce nebo zeleniny, ale tyhle jednoduchý jídla, to je prostě základ.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.