Jani, myslíš snejpí šáličku jako svrchní kalhotky? Ta se neváže - dáš ji na půl na plenky a sepneš snajpkou - měla jsem strach z toho, že je to vlna a bude se zatrhávat, ale nezatrhává se a zatím jsem s tímto typem svrchňáků nejvíc spokojena - mám i klasické vlňáčky - natahovací, zápínací na sucháč i na patentky a taky pulky od různých výrobců a šálička vede - nepoužívám už nic jiného - dokonce jak jsem si nastříhala - podotýkám ani nezešila - ze sraženého merino/hedvábného nátělníku šáličky, tak když dám 4 vrstvy, tak je asi budu používat i na noc, protože klasické vlňáčky či jiné plinky kalhotkového typu dělají malé otlaky - má strašlivě jemnou pokožku, hned má vše otlačené....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.