Dcera ma ve zvyku hlasit, ze jde kakat. Sedi na zachode a krici: "Ja kakam" a pak "I curam". Prijde tatinek, mrkne do misy a nic nevidi (hovinko zajelo dovnitr) a rika: "A kde mas to hovinko" ...Ona s ocima v sloup: "no prece pod tim curanim, ne?"
Jednou dceru olizla nase fenka, kdyz jsem se na ni rozlobila, dcera ji omlouvala slovy: "ona si chtela jen hrat na olizanou" .
A jste jedna zachodova: dcerka na ceste na WC: "ja jsem prdel jak o zivot a ted se mi chce kakat".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.