| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No to s tou výší poliček je taky pravda, nebo měj poličky různě nastavitelné, já tam mám jen jednu v polovině a nemůžu ji přenastavit, musely by se vyvrtat nové díry (nic za extra velký problém, když máš šikovné nářadí), ale lepší je říct si to dopředu.
J8 osobně mám ráda na lince co nejmíň věcí, přesto tu stojí presovač, toustovač, rychlovarná konvice, stojan na nože a miska s ovocem, ev. miska s buchtou. Tím, že mám linku dlouhou se to ztratí, ale když je těch spotřebičů víc, tak to vypadá blbě. Pekárnu chleba kvůli tomu uklízím do skříně. Docela se mi líbila horní skříňka (resp. je rovnou od desky nahoru) s roletkou (má ji třeba Ikea), kam všechny tyhle spotřebiče schováš a otvíráš, jen když ty spotřebiče používáš, máš je po ruce a přitom krásně schované.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.