| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jo, já vím, jen je to otravné. Mladší dcerka měla v půli listopadu úraz, do školky šla až druhý týden v lednu - a chytla spálu. Takže toho bylo víc než dost a když jsem se radovala, že zase začneme chodit na procházky, tak se rozjede v obličeji ekzém mě a synovi, malé zase na krku. Ještě že starší dcera je OK, tukám na dřevo. Většinou to dětem úspěšně likviduju Holtovkou, ale je to únavné, kluk přijde, až když to má rozdrapané, protože v 10 letech ho opravdu ve sprše nekontroluju, kde má po těle flíčky, to by mi dal, stydí se. Všimnu si toho akorát právě jen na obličeji, když mu vyskočí flíček. U sebe to poznám dřív, než se objeví flíčky, ale u dětí ne. I když malá chodí, že ji svědí ručičky a přichází dřív, než má flíčky, tak aspoň něco. Už aby bylo jaro, chce to sluníčko!!!

No, trošku jsem se rozepsala... ale co budu povídat o ekzému, znáte to tady všechny...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.