Tak já kupuju nejkvalitnější šunku, jinak pak dělám pomazánky - různé - rybičkové, vajíčkové, tvarohové, s protlakem, prostě fakt od výmyslu světa. Místo margarínu (vysoce nezdravý!!!) mažu tenkou vrstu másla. Salámů jsem se vzdala před pár měsíci definitivně a jde mi to zdravotně i se snižováním váhy fakt k duhu. Když už, tak raději chlapovi koupím kus uzeného, ale ne takového toho vodnatého baleného, ale normálního volně prodejného. Přijde mi to jako menší zlo, když už musí být něco nezdravého.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.