| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dojanko dobře děláš. Taky bych na ten vzdálenější rybník nejela, hrozně bych se bála. Už takhle mám jakousi fobii z vody. Když jedeme autem okolo řeky a je třeba špatné počasí, tak mám strach, že tam spadneme.
Ale s tím bruslením Vám závidím. Já už nebyla léta, ani nemám brusle. Docela bych šla, jenže nejdřív bych musela sehnat brusle a pak mám tu 14 měsíční a s tou by to asi moc nešlo. Jedině, že by spala. Jenže v těch mrazech ani moc nevylézám z baráku. Zlatý Maďarsko, tam bylo vždy tak o 4-5 stupňů tepleji. Termály kde jsme se mohli koupat celou zimu, no prostě parádu. Jak já i dcera po tom truchlíme. Zimu mám ráda, ale jen na horách, v chalupě u krbu, na sjezdovce atd. No a o víkendech toho moc nestíháme, že bych se třeba sbalila a šla s dcerou na bruslení a mladší nechala taťkovi. Ona se teď snaží dodělat spodní byt v domě, abychom se tam mohli přestěhovat, takže času moc není. A kolikrát mě přijde, že ten víkend je hektický a horší pro mě na čas než v tom týdnu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.