Po triptanech (v nosním spreji) jsem krátce po aplikaci dostala daleko krutější bolest hlavy než byla původní, na druhé straně než mě bolelo předtím. Po této zkušenosti a díky "nálezu" na MR mi bylo doporučeno triptany nebrat.
Ten nález na mozku co mám, má prý 30% migreniků, ale v období kdy to to stalo, tam nějaká "tečka" přibyla.
Mimochodem, každý je jiný, nesnáším i injekční lék dihydroergotamin, po něm mám pak 2 dny pocit "mini" křečí v nohou - naráz v několika místech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.