| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jj je to super, když manželé mají na sebe čas
já mám taky hezké vzpomínky s mými prarodiči, skoro každý víkend jsem byla u nich- a jak já byla šťastná!!!! s nimi to bylo super, pro vlídné slovo nechodili daleko~s~

ale nikdo nevíme, jak to tam je, co když mladí nechtějí dát svoje děti pryč z domova???

jako já mám rodiče blízko, máma mi pohlídá hlavně o víkendu, u nás doma, v týdnu beru placenou chůvu a to jen, když je někde akce

ale např. mí rodiče by byli rádi, kdyby holka u nich spala, ale já momentálně nechci, protože oni kouří, mají malý byt, moc extra se tam nevětrá, nekouří sice před malou, ale už jsem zjistila, že chodí během naší návštěvy na svoje wc a moje 3letá chodí už na záchod, takže si to někdo dokáže představit...já sama po 2hod návštěve "utíkám" pryč, protože mne pálí oči~d~ a z tohoto důvodu ji tam nechci dávat...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.