| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

holky,
ja se ho snazim pochopit, ale proste ja uz jsem takova povaha......jsem Vaha, bud vaham jako do ted nebo kdyz se rozhodnu tak to chci a hned~;) jen me ten jeho postoj zarazil, vzdycky vsechno nechaval na me, ja vsechno zarizuju, vsechno je na mych bedrech, tak me to ted rozhodilo.

kdybych mela aspon neco, co me bavi, ale prace na prd, x let u mobil. operatora je na budku, nesnazim ty zakazniky, sotva otevrou pusu, uz bych je nejradeji prastila po hlave, do toho ta skola,ktera me taky zacina stvat vic a vic, driv me bavila, ted ne, ted zlobivy vojtin, driv jsem chodila na zumbu, ale kdo mi ted vecer bude hlidat, ja si proste musim najit neco, co me aspon na chvili odreaguje........ale co? nic me nebavi, nic neumim, chjooo se mnou to vůůůbec neni jednoduche~2~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.