| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

díky za reakce. Vidím, že jste mě tu dost sprdly, takže pár odpovědí.
Ano, chodí už od září do školky, předtím od dvou let do jeslí, protože mám dobrou práci a nechci o ni přijít, zvlášť v dnešní době (tak, teď do mě, jaká jsem sobecká matka).
V jeslích nebyla nemocná skoro nikdy (kromě neštovic), teď je v soukromé školce s málo dětma a pořád je jí něco.
Ano, chodí tam ráda, je velmi společenská a doma se nudí, potřebuje kolektiv. Jelikož je tam méně dětí, tak se jí učitelky věnují (např. odpoledne hodně spí, tak až se probudí, tak učitelka s ní jde dát si svačinku, povídá a čeká, až se nají a připojí k hrajícím si dětem).

Problém bude i v tom, že byla u více doktorů. První antibiotika na angínu dala naše doktorka, se zánětem středního ucha jsme byli na orl (podvečer, ucho bolelo a naše dětská už neordinovala), tam dostala ty druhé a pak lokální do nosu jí dala dětská u mých prarodičů, kde byla na pár dní a kde se jí rozjela další nemoc (tak ji nechtěli vozit domů a zašli k doktorce u nich).

Ty čtvrté ještě nemáme, teď je malá doma a zítra jdeme k doktorce znovu kouknout, jak se to vyvíjí. Vezmu si očr a pořádně to vyléčíme.

Díky za názory.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.