Huhu mam stejne stareho syna,nemluvi vubec a rada tve lekarky se mi zda dobra-sama jsem synovi zakoupila podobne produkty:kvalitni rybi olej,magnesium a synek.Jsou to doplnky bezne pouzivane pro dozrani nervove soustavy,ublizit mu tim nemuzes.Jinak co jsem tak nacetla tak je to tak pul na pul:sance ze se dite jeste rozmluvi versus pravdepodobnost ze ma problem,ktery bude treba resit.Hodne stesti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.