| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

~3~Neviděla jsem jí na vlastní oči,ale 2 muži ,alkohol,Kateřina a pes to byli hojně - defakto denní návštěvníci řiditelny. Někteří dopolední ,druzí odpolední -Ti dva se totiž nesměli potkat , takže měli střídavé návštěvy .A Od řiditelny mi byly po 18 letech sebrány klíče abych tam nemohla kdykoliv vstoupit. A už vůbec nemluvím o tom hnoji a bordelu co tam po nich vždy zůstal. Ale to také věděli na úřadě , že se tam.......Takže to také není tajemství . Doslova jsem jim tam řekla ...že si řiditelka udělala z ředitelny hampejz čili bordel .. A také reakce žádná.
A myslím že není na škodu a že je to dobře aby se rodiče dozvěděli ,jaké lidi dokáže úřad dosazovat na vedoucí posty - kteří mají vychovávat jejich ratolesti a jít příkladem jak těm dětem , tak svým zaměstnancům . A tím si i pořádně rozmyslet zdali jim do té či oné školky dítě svěřit či ne. Řiditelka je základem dobré školky a když nefunguje tak nefunguje ani ta školka . Já jako matka - kdybych měla malé dítě a rozhodovala se do které školky ho dám ,tak to že se půjdu podívat by asi bylo o ničem.Sháněla bych se i po dalších informacích a právě když bych si přečetla tuto diskuzi ,tak bych si řekla ...aha , holka pozor tady je něco špatně tam je špatné vedení atdatd .a najdu jinou školku kde jsou reference na školku i řiditelku a učitelky v normě.
A ještě jenom maličkost , když jsem si ten článek přečetla znovu tak to zase nebylo tak sprosté , protože kdybych byla v jejich situaci asi bych našla dost velký výběr lepších hanlivějších a peprnějších názvů. A vůbec bych se nestyděla je použít. My byli moc slušní a nikam to nevedlo. Kdyby jsme to možná vzali za ten druhej konec - kdo ví ,taky to mohlo dopadnout jinak,ale to už je jiná pohádka ....dobrou , jdu spát Lenka~h~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.