Přidat odpověď
Tak jsem se vrátila z MŠ
Dojmy ostatních rodičů ze zápisu do stejné školy -
Z naší MŠ se do stejné školy hlásí 12 dětí. 5 dětí "chytlo" stejnou paní učitelku a jsou z toho stejně a možná i více znechucení než my. Jedna maminka se tam s paní uč. pohádala, protože se p. uč. hlasitě podivovala nad tím, že její syn nemumí sčítat (nepochopil kolik je 2+5), zabral "až" při názoru a to už p. uč. zvedala obočí.... Jiné maminky nadávaly na to, že se p.uč. ptala nejen na jaká písmena začínají slova na obrázcích, ale i na jaké písmeno končí (to moje dcera umí) a že jim to přijde celé velmi nepřiměřené a že měly pocit, že mají snad retardované děti - podle chování p.uč.Prý zvažují jinou školu.... Rodiče dětí, kteří byli u jiné paní učitelky jen zírali, toto prý po nich nikdo nechtěl, prý písničku, básničku, krátkou pohádku, tvary /kolečko fakt nevadilo!), a čísla a písmenka jen pokud to děti znaly! a že když se dítko spletlo nebo nevědělo, nebyl to žádný problém a že p. uč. zdůrazňovaly že to umět nemusí.
Tak jsem se trochu uklidnila, narazili jsme prostě na pěknou slepici a budu dělat vše proto, aby jí dcera neměla!
Předchozí