Přidat odpověď
Já jsem byla ze zápisu úplně v šoku. Přišli jsme tam s tím, že váháme nad odkladem. Vyplnila jsem na chodbě přijímací list, v tom vylezla ze třídy paní učitelka, zda je tam nějaký volný prvňáček k zápisu. Maminko, vy si počkejte i s tím papírem na chodbě... Po těchoto nečekaných přijímačkách jsem pak u stolečku zjistila, že moje dítě zvládlo úplně všechno, jen neumí r a ř a má problémy se sykavkama, což není problém a určitě do září zvládne. Otázka A vy na něm vidíte ještě něco? mě dostala úplně. Když na konci paní učitelka zjistila, že mám červnové dítě, maličko zaváhala, doporučila nám přípravku, kterou budou mít ve druhém pololetí, aby si zvykl na prostředí a šli jsme domů. Tak buď naše dítě celou školku podceňuji díky nešťastnému prvnímu roku, kdy nastoupil a nemohl se domluvit se spolužáky nebo cítím oprávněné obavy a nástup se mi vymstí. Jak jsem už dřív psala, jsme objednaní do poradny, ale čekala jsem, že nám odklad doporučí už na zápisu. Teď jsem ještě víc na vážkách než minulý týden.
Předchozí