Hele já se na manžela mohu spolehnout v případě mimořádných situací. Když jsem měla před dvěma lety úraz a strávila dva měsíce v nemocnici a pak se půl roku placatila doma na vozíku, tak se postaral vzorně. Ale jednodenní hospitalizace taková situace není. U nás je rozdělení rolí dané a předpokládám, že GD a další to mají podobně. Já dělám rodinu a manžel to všechno platí. A mám za to, že děti jsou opečované nadstandartně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.