Přidat odpověď
píšeš, že nevíš, jestli ti jí při prvním zápisu přijali, ale já myslím, že je to dáno automaticky - jak jdete na zápis do určité školy, tam vám povolí na žádost odklad, tak podle mě je tím dáno, že vás přijali a jen nastoupí o rok později
takže si myslím, že není důvod se stresovat, že by nemohla nastoupit do té dotyčné školy
druhá věc je ale ten nový zápis u odkladových dětí, na kterém některé školy bazírují, jiné už ho ani nechtějí - tam by se v krajním případě mohly třeba učitelky vyjádřit, že dcera ještě není k tomu
tot pak otázka, co dál
ale jestli se tom novém zápise zmíníš o té dysfázii, učitelky neřeknou nic negativního, jakože by bylo třeba ještě počkat nebo to nějak řešit
tak podle mě logický vývoj je, že nezbyde nic jiného, než dítě normálně do školy dát a pak se uvidí.
Možná, kdybys jo moc chtěla, mohla bys ještě ten druhý odklad vyběhat, ale asi to bude hodně neobvyklý případ a dají to jen výjimečně.
Ale je to blbý, když se necítíš, že je dítě stopro a že to uričtě zvládne, tak ho prostě do školy muset dát.
Předchozí