Tak manžel jako profi vinař a degustátor vzkazuje: - neplést si víno nedoslazované a víno bez cukru - jde o 2 různé věci - prakticky každé víno má zbytkový cukr, ale pokud chceš víno s minimálním obsahem cukru je potřeba se zaměřit na víno suché - suché víno má zbytkový cukr 0-4g/l - doslazované víno se doslazuje řepným cukrem - nejvalitnější jsou přívlastová vína (kabinetn, pozdní sběr....) zde je veškerý alkohol z přirozeného (hroznového) cukru
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.