| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Měla jsem s dcerou podobné trápení. Asi vlastně úplně stejné, ale u ní to bylo zhruba od 1 roku. Bylo to hrozné a kdo nezažil, tak si to fakt neumí představit. Já jsem dceři dávala do mléka laktobacily a asi od 2 let byla na té lactulose. Když šla 1 za 3-4 dny, tak jsem to považovala za úspěch. Taky jsem nechtěla, aby měla z nějakého vyšetření trauma a doktorka říkala, že dokud kaká alespoň tak, jak kaká, nikam ji honit nebude. Na její doporučení jsem s ní byla na gastroenteorologii a u výživových poradců... Nic, ale opravdu nic, co nám tam i tam poradili, nepomohlo. Stejně jako tvoje dcera měla menší problémy v létě, ale já jsem přesvědčená, že je to pohybem a ne tím co snědla. Neustále jsme do ní cpali ovoce čerstvé i kompotované. I v zimě jsem jí kupovala melouna a meruňky a jahody... a nic. Moje dcera je neprůbojná, spíš pomalá. Prostě je málo věcí, které jí vyprovokují k pohybu. Nijak nelumpačí neběhá... Já myslím, že to je jeden z důvodů jejích obtíží. Teď jí je 5 a 1/2 a na velkou chodí každé ráno. Pořád to ještě není ideální. Někdy je to "drama", ale hlavně, že to je:-) Když je nějakej problémek a něčím se "ucpe", dám lactulosu a druhý den je po problému.

Laktobacily, které jsem dávala, podporují rovnováhu ve střevech. Dceři jsem je dávala pořád, protože podporují celkovou imunitu, ale je dobré je podávat třeba i po dobrání ATB.

Držím palce, ať to nějak vybojujete~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.