Lipuško - nemáš nějaké fotky z tanečních akcí? My se teď rozmýšlíme právě s tanečními kurzy (pro Šárku), Lucernu jsem zavrhly a teď se rozmýšlíme mezi Slovanským domem a Národním domem na Vinohradech. Máme to zatím 50 na 50.
Měla bych to do konce týdne zaplatit. Už jsem kvůli tomu tady zakládala diskuzi (včera večer), Šári pořád otravovala, abych sem vložila téma, jestli se dozvíme nějaké zkušenosti ostatních a stejně ještě nejsme rozhodnuty. Ten Slovanský dům by byl dobrý, že je tam termín - pátky. Na Vinohradech zase neděle, což mi připadá takový - no nevím, jestli v neděli odpoledne se nám bude chtít na Prahu. Ten pátek mi přijde lepší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.