Ale to nebyla pravda. Dřív to bylo možné (nevím jak nyní od ledna) Mám 4,5 letou dceru a teď další, která má 13 měsíců. A u obou jsem měla vycházky "dle potřeby". U prvního těhotenství mi to tak doktorka sama nabídla. U druhého jsem si to vyžádala. Mám kamarádku slovenku, která pracovala v Rakousku, manžela rakušana, podléhá jejich pojištění. Byla na rizikovce a u nich žádné kontroly nechodí, žádná omezení nejsou, je na nich jak se budou na neschopence léčit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.