| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj LUCC,

ráda tě vidím!!!~:-D
Jak je na tom synek??? Pomohla mu ta mandle (byli jste koncem května, že??
Co ta borelioza, už je vyléčený??

Můj synek byl trhat nosní mandli v polovině září, ještě v říjnu byl 2x po sobě nachlazený, přičemž podruhé se to zvrtlo na atb. (Klacid). Do školky se vrátil v pondělí 7.11. a od té doby - tisíckrát ťukám na dřevo - je zdravý. Až na malé nachlazení přes Vánoce, ale jinak žádné horečky, atb. - nic. Za loňský rok měl antibiotika 7x - to byl náš konečný počet atb., hrůza pomyslet....

V říjnu jsme byli poprvé na alerbo+imunologii - dostal kúru Bronchovaxomu (bakteriální lyzát na imunitu dýchacích cest), první balení bral každý den, druhé balení bere nyní obden a prý dostaneme další až do dubna. Jinak tuto kúru prý bude mít ještě další 2 sezony. Dál bere Aerius 2,5 ml na noc každý den - prý výborně "oplaskává" sliznice. Kromě toho ráno mu dávám Rakytníkový sirup a Iskial (tuk ze žraločích jater). Snad mu tahle kombinace preparátů pomáhá.

V prosinci mu brali krev na imunologické vyšetření - podle výsledku imunodefekt nemá, ale prý "mírný sklon k infekcím dýchacích cest" a "mírně podlimitní železo" - no jdeme k dr. za 14 dní, tak se jí na to ještě zeptám. Alergii z krve potvrzenou nemá žádnou.

Pro mě je úplně neuvěřitelné, že celé 2 měsíce se takhle drží, jsem neskutečně šťastná.

Doufám, že i tvůj klouček je na tom už dobře, taky jste si vytrpěli svý....Můj má teď 4,5 roku, je druhým rokem ve školce. Tvůj je myslím o rok starší - půjde už k zápisu do školy??

Když tak se ozvi, myslela jsem na vás, jak dopadáte~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.