| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Terez, tak aspoň nemusím mít blbej pocit, že jsem za ty třista pade poslala něco pod úrovní, psala jsem hned, že je to z třetí ruky pro nenáročné, pravda je, že tam jsou i pěkné věci a pár kousků nových (třeba košile pro ročňáka, my nejsme košiloví). ~k~

Já bych to i darovala (doteď jsem darovávala, všechno co jsem neschovala z prvního roku), ale je mi blbý pořád utrácet na bazárku prachy a pak to dávat zadarmo ~7~ potřebuju te´d nakoupil overálky na novorozenečka, tak jsem to vzala v podstatě jako výměnu (a hned utratila za vyplanávače bradavek od Aventu, no terno) ~k~~k~~k~

Jinak jak píšeš o tom, že jsi měla pocit trapasu, tak to já měla, když jsem darovala věci na mimi známým a oni to rozpačitě přijali a mám pocit, že to letělo rovnou do konťáku, koukala jsem, že oblíkají do trochu jiného levelu... (neodhadla jsem to, chtěli půjčit hrazdičku, auto nemají, byt na hypo, říkala jsem si, že se jim šatky budou hodit, no tak ne ~d~)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.