Zak dva roky zpět se mi povedlo koupit asi za 1000 patery kalhoty pro pětiletou holku, cca deset triček a nějaké svetry, mikiny a sukně a prakticky kompletní výbavičku pro miminčího kluka do půl roku. Každá s těch věcí stála do dvacky a bylo to fakt netknuté, z rok staré kolekce z HMka. Paní bydlela kousek od nás. Věci jsem je vyzvedla osobně, takže jsem ani neplatila poštovné.
Jenže tehdy jsem měla čas, protože jsem byla na rizikovém na nemocenské a nemohla jsem se hnout z domu. Proseděla jsem snad celý den u MMB a nakonec jsem našla, co jsem hledala. Ono dá se najít, ale žere to čas a nervy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.