Zdravím tě, Gerberko
,
a hlásím, že Eli zdárně zvládla páteční den a kroužek angliny. Asi jsem jí tu rýmu zažehnala těmi Bendovými kapkami. Mám je v lednici od 29. prosince - a asi jsem to Eli podchytila hned v začátku. Rýma se vůbec nerozjela.
Gerberko, ona jí to bude asi dělat ta nosní mandle, asi tam má nějaké infekční ložisko, či co, protože jakmile tam kápnu tyhle kapky, tak má po rýmě. Kdybych jí tam nekápla, rozjede se jí zelenej "hnus" a pak to "sedne" na průdušky. Nevím, co to má, Šárka tohle vůbec neměla.
Gerberko, ani nevíš, jak moc bych si přála, aby Eli chodila alespoň měsíc v kuse do školy. Opravdu obdivuju, jak se ti Bédík drží už 2 měsíce
Jinak jsem byla s dědou na nákupu na víkend, chudák děda se mi tahal s 10 kartóny vody (kupujeme vody na pití, protože máme studniční vodu a není vhodná k pití bez převaření). Kupuju levné (ale ne moc dobré vody) v Lidlu, tam je mají za 3,50 litrapůl PET lahve, dneska jsem holkám koupila lepší - Bonaqu za 7 Kč v akci. Jinak Aquillu tam měli za 12 Kč.
No, tak to je od nás zatím všechno, holky, doufám, že se tu už neztratíte.
Gerberko, díky za ten odkaz na Bronchipret, zkusím ho koupit a mít doma v pohotovosti.