| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

obracím se sem s trochu delikátním problémem,ale scháním informace. za každou radu a zkušenost budu ráda.

6letý syn najednou poslední týden začal tak 2x za den špinit prádlo stolicí~d~,prostě si ukákne. někdy se mu to stane když si prdne,někdy o tom ani neví-např. teď to zjistila mladší ségra a on to ani necítil~Rv. je mi divné,že je to tak často (někdy se mu to dříve stalo také,ale tak 1x za dlouhou dobu).vrtá mi tedy hlavou,čím to je a zda to není opravdu nemoc.

zajímavé je,že se mu to stane až doma,ve škole ne. ptám se,zda ve škole nezadržuje kakání-souvisí to i se zácpou..to prý ne. kaká tak jednou za dva,někdy tři dny.
někdy jsou v tom i psychické problémy-syn chodí do školy rád,dříve tam problémy byly se spolužákem,ale ty jsou už zažehnány dva měsíce a v tu dobu se nic takového nedělo.

každopádně uvidíme,co bude tak za týden a pokud se situace nezlepší,půjdeme k dr.

jen mě zajímá,zda je tu někdo,kdo má tento problém doma~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.