| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,

jsme akorát doma už ze školy. Cestou jsme ještě nakoupily, Eli mi tam zas naházela spoustu bonbónů (miluje ty kyselé rybičky a žížalky). Děda jel pak pro synovce (on končí o hodinu déle než Eli), dneska měl prý špatný den - pětka z matiky. To zas ségra bude nadávat. Před Vánoci se tak snažil a nosil jedničky, protože chtěl takovou velikánskou pistoli a když už je po Vánocích, tak zas nějak polevuje. Ségra už volala, prý pistole půjdou zas na čas do skříně a když už je nejhůř, tak odpojuje počítač. :-)

Eli prý dneska neměli učitelku, jenom na 1 hodinu, prý má nemocné obě děti, ale snad zítra by už měla být. U nás v takovém případě supluje družinářka (jsme malá vesnická škola, taková rodinná, všichni se tu známe a navíc Šári sem chodila 5 let, takže jsme tu jak doma).

Šárce ráno nebylo dobře, já jí vařím ráno teplé čaje, protože nechce snídat, tak alespoń oslazený čaj s citrónem, to musí vypít. Protože tyhle dospívající holky trpí hodně na závratě a jednou jsem četla, že je to i poklesem cukru v krvi hlavně nalačno. No, dneska vypila čaj a prý se s ní všechno točí, celá se orosila a zpotila, tak jsem jí řekla, aby si lehla, dala jsem jí pod nohy 2 polštáře,a by je měla výš a takhle byla čtvrh hodiny. Dala jsem jí sušenku a hodně se ještě napila a pak prý už to bylo dobrý. Já si vzpomínám, že jsem jednou takhle v pubertě ráno omdlela, máma z toho byla tenkrát v šoku, nevěděla, co má se mnou dělat (ty nohy zvednout), dávala mi studený kapesník na čelo. Já se pak probrala a koukám, že ležím na zemi na chodbě. Tenkrát jsem měla ale silnou MS.

Šári to má každým dnem taky dostat, tak to je asi jedno k druhýmu. Než dojela do školy, tak jsem jí řekla, by mi poslala sms-ku, že je ve škole, měla jsem strach, aby sebou nešvihla někde v MHD nebo na ulici. Prý už to pak bylo dobrý.

A co vy? Gerberko, co Bédík? Všechno v pořádku? Školka bez problémů s topením? A co Ivčo u vás? Co Kájík? Napiš, jak se máte a jak to máte teď s tou školkou. Už jsi sem dlouho nenakoukla. A co Lipuška? A co u vás Leni? Co tvoje dcerka? Lepší se jí ten kašel? Myslím na vás, také jsme si tím prošli, dokonce několikrát v tomto roce. Jsem ráda, že ten rok je už za námi, nebyl po všech stránkách vůbec veselý.

Holky, tak se ozvěte, co je u vás nového, já sem navečer zase mrknu. Mějte se krásně ~;((

~s~~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.