Jůůů teprve teď jsem našla to co hledám celou dobu. Kytko nejsi náhodou moje paralelní dvojče? Mám děti 3 a už od října žijeme s manželem odděleně. Našel si o 14 let mladší "ťapinu" a nějak neměl chuť to řešit. Teď už s ní prý není, ale pohromadě nám to nešlo.... museli jsme jít každý zvlášť. Rozvést se zatím nechceme, ale nevím jak je to s úřady. Potřebovala bych přídavky na děti, ale na sociálce tak nějak chtějí žádost o rozvod a já si s tím nevím rady. Prý by měl stačit od soudu papír o svěření dítěte do péče (máme společně jen jedno.... 2 jsou z prvního manželství).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.