Já už jsem takzvaně přenesená do středních let a tělo už ty nezdravé věci nezvládá. Takže jsem odkázaná na ty zdravé. Ale dřív jsem je milovala všechny. Jé pečená husička pěkně s kůrčičkou, řízky, tatarka, smetanové omáčky, smažáček... No jo no. Jinak typ na zdravé silvestrovské pohoštění: Zelenina jako mrkev, okurka atd. nakrájená na delší špalíčky. A k tomu majda z bílého jogurtu s trochou zakysanky a s česnekem nebo bylinkami. Špalíčky se do ní namáčí dle chuti. Dobré a oblíbené. Z takových těch tvarohových pomazánek s celerem na celozrných bagetách se mi dělají osypky, to fakt nemůžu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.