| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Maryl - z dětství si pamatuju, že jsem těžce nesla jakýkoli další krok k "dospělosti" - byla jsem na vrcholu blaha, když mě máma ve 4 letech uspala odpoledne v kočárku, v pěti mi dávala flašku s kaší Sunarkou jako mojí malé sestře atp.
Nikdy mě nijak nenadchlo, když na mě tetičky slintaly a kvokaly, že už jsem velká holka apod.
V pubertě jsem mnohokrát brečela, že už nebudu nikdy malá holka a ještě těsně před pubertou jsem měla utkvlou představu, že se mi to všechno jen zdá a probudím se jako předškolák.

(a to jsem měla šťastné, téměř idylické dětství ~:-D )

A jak ti chlapečkové na matkách visí, je možné, že se od ní nějak nemůžou odpoutat a osamostatnit se - a to jim vydrží po zbytek života, jen v jiné podobě než v plínkách, ale vždycky půjde o h...o ~t~

Holky jsou celkově samostatnější...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.