Tak za 20tuž určitě koupíš lepší sušičku, já jsem takhle vybírala před roky. Přečetla všechny možné recenze a chodila sondovat do elektra. Když budeš sušit hodně, určitě se ti vyplatí s tepelným čerpadlem. Tehdy jsem váhala mezi AEG a Siemens - jednoznačně vycházely všude nejlíp.
Nakonec jsem vybrala Siemens - suší perfektně, ale teď asi měsíc po záruce se na ni objevila závada, ale vzali mi ji ještě jako v záruce a nic jsem neplatila - šlo o závadu, které jsem ale nemohla zabránit a to mě dost zklamalo - jakási bolest této značky- proto za sebe doporučuju AEG
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.