| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Míno, a kde jsi to slyšela, že můžou být i oslabený? kdyby to takhle bylo u nás...byla bych šťastná, že to není alergik...
Zuzanka se už naštěstí nedrbe...Dostala od kožní dvě mastičky a je to lepší...
A tvůj Dominiček už chodí??? Zuzina moje ještě ne...musím ji tahat za ručičku při nejlepším :-D
Jinak taky si říkám, že přes zimu ji asi kojit ještě budu...ale slyšela jsem, že někde psali, že je nejlepší v roce přestat...pak už to prý spíše dítěti škodí...ale oni toho nakecaj... :-D
a je pravda, že Zuzika jak kojím, tak taky nebyla ještě ani jednou nemocná...maximálně měla jen dvakrát za celý rok rýmičku...
Tyjo já jsem chtěla taky péct cukroví...ale nějako nezbyl čas, jak se musím učit...a už ani na to učení není čas...Zuzik zaměstnává na plnej úvazek fakt....
a jinak přeju Vám všem Veselé Vánoce!!! ~s~ hodně dárků ~s~ hodně pohody ~s~ klidu ~s~ a zdravíčka ~s~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.