Přidat odpověď
Už tady párkrát zaznělo, že by bylo dobré vyděsit slečnu napochodováním dětí na víkend. Muž dnes navrhnul, že si vezme děti na Silvestra, což mě šokovalo. Byli by všichni pohromadě, prý by jeli na nějaký výlet a prostě že by jim vymyslel program. Nějak si neumím představit, jak se budou mačkat v jejím designovém (předpokládám) bytě. A žhavý sex se na Silvestra taky tím pádem asi konat nebude. Takže nezastírám, že mě láká představa, nasunout jí děti do bytu, zkazit jí romantický Silvestr s miláčkem a nechat jí byt trochu zdemolovat (i když naše děti jsou - v tomto případě bohužel - dobře vychované).
Řekla jsem chlapovi, že je sám proti sobě, chtít na milenku hned nahrnout děti, že se možná lekne a uteče. A on na to, že v tom případě ať si jde, že děti jsou pro něj všechno. To mě celkem zarazilo, ale třeba to byl jen takový kec do větru.
Je to lákavá představa, jenže - co děti? Zařekla jsem se, že je do toho nechci tahat, nechci jim motat hlavy nějakou novou macechou, nechci jim ublížit.
Takže vypisuju anketu - jít do toho nebo nejít? Ublíží to nebo neublíží dětem? Je to větší riziko pro mě (že se krasava do dětí zamiluje a ony do ní), nebo pro krasavu (že se vyděsí a zdrhne?).
Předchozí