Přidat odpověď
- já nechci vědět nic, jen jsem naznačil, že čísla sama o sobě neznamenají nic, ten, kdo má Vaše dítko v péči, ordinuje pomocná a laboratorní vyšetření a interpretuje nálezy z nich, k tomu potřebuje vědět řadu věcí o tom dítěti, včetně anamnesy - tzv. všeho, co se týká minulosti dítka a nálezů z vyšetření fysikálního, to, co jste chtěla vědět, tedy co znamenají ty hodnoty, které jste uvedla, právě nelze říci bez oněch dalších věcí, tedy pokud to nemá být věštění ale seriosní vyhodnocení, navíc mi není zřejmé kde se vzaly ony referenční intervaly (meze normálních hodnot) a dále žádní z těch vyšetření není patognomické (=určující diagnosu), nevím, co dalšího bbylo vyšetřeno, když budete chtít, napiště výsledky vyšetření až budou všechny, uvidím, zda z toho jde něco vyčíst, ale obecně není moc dobré¨, když se tím pacient zabývá, jen ho to mate, vystrašuje, pátrá ve špatných vodách, jsou to věci, které si lékař nechává vyšetřit peroto, aby mu pomohly určit diagnosu a tak jen ten, kdo ta vyšetření ordinuje, ví, proč ta činí a co od toho očekává, co se chce dovědět
- k tomu, co jste nyní napsala, jen snad obecně tolik, že výška Vašeho dítka je nad 3. percentilem a že v tomto ohledu jde spíše jednak o to kolik vyroste za rok a jednak o to, zda růst je proporcionální,¨"rvát" do dítka jídlo je základem následného nechutenství
Předchozí