no ono u něčeho se ten limit snadno dodrží. třeba pokud jde o pexesa nebo tak. děti dostaly auta1 a ty ještě jdou. no ale mají splnit nějaký úkol a postupují příběhem...pak je těžké přijít s budíkem ,že končíme ,a jak někdo psal, shatit všechnu dosavadní snahu. jinak učím děti dotahovat věci do konce, čili je nechám dohrát úroveň...a časový limit je v hájíčku. to mi právě přijde dobrý nechat je jednou za čas pořádně pařit.
no a pak jde o určité období. dostanou nějakou hru, byly by u ní pořád,ale dohrají ji a pak zase dlouho nic. a snažíme se je moc nezásobovat.
když si postesknou, máme v záloze chytré dítě, celkem je to ba a já vím ,že se u toho učí. je to právě na období v nemoci kdy už jim ale otrnulo, venku je něčas a ostatní hraní už je neba a tak. v knihovně jsme také stálí návštěvníci. není to tak, že by nic jiného nedělaly.
také nemají svůj počítač. mají na našem svůj,a to omezený, účet. nejsou ovšem hloupé a tak moc dobře vědí, že portály s hrami pro děti jen tak nemizí....a že tam hry přibívají. mají rádi jojoplanetu...,jsem ráda když je přesvědčím na hravé učení - tam je to teď i v AJ, tak se učí slovíčka (já s nimi). objevili jsme tyyo na ctwebu. je tam ten adventní kalendář, na což jsem neměla přistoupit neb každý den se otevře nová hra a tak je to denní přemlouvání.
ale musím je pochválit. dnes se drží, od rána už žádný další požadavek stran počítače do této doby nebyl.