| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj mám děcka nemocná už nějaký týden a trochu se to tu rozjelo.....dnes jsem vyhlásila den bez počítače a to jste měli vydět ten hysterák!!! tedy u jednoho kluka, který je všeobecně temperamentní....ostatní děcka to vzaly celkem v poho. možná proto, že to za ně odkřičí brácha...
je hodinu po výstupu a kupodivu klid, budeme hrát nějaké deskové hry co tu máme...uděláme další várku preníčků....nokonec to vzaly.
no ale stejně tápu v tom kolik dovolit dětem na Pc si hrát. podobné je to s pohádkami. některé hry jako na hravém učení nebo chytré dítě atp. jde celkem v pohodě omezit. po půl hodince ce vystřídají.i tak to vyjde na hodinu a půl. koukají si přes rameno, jako by tam byly všechny. no pak tu máme třeba prasátkův příběh, hledá se nemo a auta 1a2.( z posledně jmenovaného nemám vůbec radost neb jde už o střílečku.)hraje se příběh a je hloupé nenechat děti dokončit co začaly. u těch aut je to o to obtížnější, že se vám otevírají nové a nové závody, scenérie atp. samozřejmě ,že to je nejvíc baví a je těžké je odtrhnout. také mají ode mne určený časový limit, ale ten je vždy překročen, když jim nechám dohrát určitý závod. když se to tak ve třech nasčítá přijde mi, že jsou celý večer u Pc. jak jsou doma tak můžou nastoupit ve 4h odpoledne a většinou to vyjde do zpráv....říkám si, že je to moc, ale také dočasně.
za normálního režimu (škola, školka. kroužky, pobyt venku, nějaká návštěva, knihovna) vyjde tak nějaké odpoledne na počítač. ev o víkendu, když je mnažel pracovně mimo a nemáme jinou akci. udělala jsem zkušenost, že je lepší je pustit třeba jednou, dvakrát za týden za Pc na delší čas, aby se pořádně nahrály, než kařdý den po troškách, protože to člověk slyšel celý den kdy už budou moc jít hrát. záleží asi také na věku hráčů . u nás 3-5-7

jak to šéfujete u Vás ?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.