Přidat odpověď
Díky za postřehy!
Co se mi nelíbí na logopedce? Naše původní, i když věděla, že už je to druhé dítě, tak vždy všechno znovu vysvětlila, ukázala na puse, na zrcadle, hodně hlídala. U R vždy zkoušela rozdrnčit klacíkem, vibrátorem.Řekla, čeho se máme vyvarovat, co by se mohlo stát a co hlídat. To současná nedělá nic z výše vyjmenovaného, jen si rozcvičí jazyk,pak nechá odrecitovat básničku za úkol nebo opakují věty, a vždy tvrdí, že už to naskočí samo.
I čas, který nám věnuje , je podstatně kratší, o půl hodinovém sezení se mi může jen zdát.Což je logické, když nejde v tomhle tak do hloubky.
Možná jsem hloupá já, že se neozvu, ale to já neumím někomu říct, že se mi to nelíbí.
MMCH poznala jsem ještě úžasnější logopedku, kterou bych brala všemi 10, ale jak jsem psala, pravidelné dojíždění v zimě mimo okres je nereálné:o((
A co mi přišlo tak úžasný? Rituály , tematicky zaměřená hodina. Logo cvičení nejen jazyka, ale hry třeba foukání do peříčka, vylizování mističky, bublání vody brčkem a spoustu dalšího. Vysvětlila mi spoustu věcí, proč to tak je, to co mi nikdy nikdo neřekl...
Předchozí