| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mima, děkuji za názor.
Muž tam má velký problém s oběma rodiči, který si také uvědomil až teď, ostatně kdo nemá, že? Co jsme spolu mluvili, dával to do jisté souvislosti - např.že nechce dopadnout ve svém životě jako oni. Ale to tu zveřejňovat nebudu, s tchány mám moc dobré vztahy a moc mi pomáhají s dětmi.

Když jsem se ho ptala, co je podle něj partnerská láska, odpověděl, že to neumí pojmenovat, že se v léčebně učí neřečnit, netlachat prázdná slova, ale CÍTIT a prožívat věci TADY A TEĎ. A že to, co cítí ke mě, není ono, jaká by partnerská láska měla být. Cítí ke mně lásku jako ke starší sestře. Neumí to pojmenovat, ale když spolu telefonujeme, měl by něco cítit, a on to necítí. A když mě obejme, necítí žádné hnutí v těle, žádné mravenčení v žaludku, žádnou vášeň, žádnou přitažlivost.

Obávám se, že si chlapec plete zamilovanost s láskou. Protože já to mám nastavené podobně jako ty - že všechno co prožíváme a cítíme, je otázkou našeho rozhodnutí. Že jsme dospělí lidé s vůlí, a ne patnáctileté děti, zmítané emocemi jako třtina ve větru. Bohužel můj muž se chová jako šestnáctiletý kluk, přiznává to, a i nahlas říká, že si návrat do svých 16 let moc užívá.

Ale je mi jasné, že pokud se rozhodne, že partnerská láska je pro něj to mravenčení v žaludku, a bez něj nemá cenu setrvávat ve vztahu, nic s tím neudělám. Tak holt skončí celoživotním hledáním ideálu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.