| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Brát si je bude, ale dala jsem si podmínku, že bez milenky, i když už měl tendence je vzít na společný výlet a představit ji jako svou kamarádku. Děti do této části vztahu odmítám zatahovat. Takže jsem na rovinu řekla, že si nepřeji, aby dětem představoval jakoukoli jinou ženu dřív, než po půl roce skutečně vážného vztahu s ní. A totéž udělám i já, pokud někoho potkám.

Nevidím důvod, proč dětem motat hlavy ještě milenkama a milencema. Mohlo by se také stát, že si svého táty přestanou vážit nebo ho začnou nenávidět, a to bych nerada.

Takže jakkoli je lákavé posadit před milenku čtyři děti s bagáží, a že já jedu na měsíc pryč - tohle fakt neudělám, bylo by to kontraproduktivní pro nás oba.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.