| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Štěpánko, ad bod dvě - to jsem Ti v zimě přesně psala - že ministr vyhlašuje zvýšení, ale že k němu reálně nemůže dojít, protože dotace na žáka se snížily. Tys mě ujišťovala, že u vás ke zvýšení platů fakt došlo...
Že každá učitelka nečeká každej rok napjatě na výši normativů pro rok následující, jako já, to chápu. Ale jak je možný, že u vás to až v březnu zjistil ŘEDITEL, to mi jasný neni ~8~

Jinak k tématu - u nás stávka nebyla, naopak dvě návštěvy předškoláků...

Mně připadá, že to, co teď nejvíc potřebujem, je jinej ministr. A to co nejrychleji, páč tenhle je v páchání škod ukrutně rychlej a když mu někdo náhodou zabrání v jedný, spáchá rychle jinou, takže řešení jednotlivostí nemá smysl ~:(

Jinak tohle mi včera přišlo mailem od učitele z jiný školy:

Milí přátelé, jako učitel se chci důrazně distancovat od zítřejší stávky učitelů v ČR. Připadá mi krajně nevhodné, aby se v současné ekonomické a společenské situaci zvyšovalo napětí. Upřímně řečeno, když to vidím a slyším všude kolem sebe, nejsme na tom jako učitelé až tak zle. Školským odborům jde hlavně o zachování platového automatu, tedy o to, aby se plat zvyšoval podle počtu odsloužených let, nikoliv dle kvality práce. S tímto nesouhlasím, cítím potřebu hájit dobré jméno naší profese a říci to nahlas.

A reakce od dalšího učitele:
Plně souhlasím, stávkovat bychom měli jít z jiných důvodů. Za ochranu a pokračování reformy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.