Mají se nejdřív dobře vypracovat, aspoň půl hodiny v robotu, třeba i víc. Pak dobře odležet, den nebo i týden. Nemusí být v lednici, stačí v chladu. Pak je péct na cca 150 stupňů Celsia. Pokud se dodrží tento postup, měly by být měkké hned. Pro jistotu je možno použít místo mouky pšeničné cca 10% žitné mouky. Taky jsou po nich měkčí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.