| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Od ledna nastupuji do rodičovské do nové práce na plný úvazek, takže potřebuji někoho na vyzvedávání dcerky ze školky. Tchánovi neumožnili pracovat přes důchod, tak od ledna bude doma. S tchýní sami začali říkat, že mi bude tchán malou vyzvedávat ze školky až nastoupím, a že on taky bude mít práci. A říkali to tak, že mi bylo jasné, že bude chtít peníze. Takže teď, když je to aktuální, jsem se ho ptala, zda mi ji bude tedy vyzvedávat. No a odpověděl mi tak váhavě, že to tedy můžeme zkusit, že se nějak domluvíme. A že nebude chtít víc, než bychom dávali nějaké studentce. To mi docela spadla brada, když toto řekl. Ne, že bychom to chtěli od něj zadarmo, to rozhodně ne. Ale v rodině by mi to přišlo příjemnější mu např. přidat na dovolenou, něco dražšího koupit. Vztahy s nimi máme dobré, dosud malou hlídali jen opravdu, když jsem nutně potřebovala, tak jsme je nijak nezneužívali. V posledních letech od nás dostali docela dost zánovního vybavení do bytu, které by si oni jinak sami nepořídili. Teď jsme ji půjčovali peníze, aby si hned mohli koupit nové auto, které bylo v akci a oni na něj budu mít peníze až v lednu. Tak si myslím, že jsme k nim vstřícnější, než oni k nám a mrzí mě to. Manžel posledních pár let vydělává dost, tak mám pocit, že si říkají, proč se na něm nepřiživit. Tak kolik bych mu měla dávat? Chci, aby dceru vyzvedával cca v 15:30 a já budu doma lehce po 17:30. Mám představu tak 180 Kč za 1 vyzvednutí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.