Tymiánový sirup dělám stejně - našla jsem ho na MMB....
musím říct, že vydrží odpravdu dlouho a to i bez lednice... dělala jsem ho někdy v únoru, pak mi troška zbyla a zapomněla jsem ho v kuchyňské skříňce vzadu a minulý týden jsem ho našla a zdál se úplně v pohodě (ale nepoužívala už jsem ho - jen ochutnala) -zřejmě je dostatečně konzervovaný tím cukrem
ještě mě zaujal tento sirup, ale zatím jsem ho nezkoušela http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=49037
jak děláte ten cibulový??? Pokud nemyslíte cibulovou šťávu - cibule nakrájet na kostičky a zasypat cukrem a používat tu šťávu co si cibule pustí...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.