Je to alchymie, u nás se ještě na konci škvaření přilívá trošku mléka (ne nízkotučného!) - škvarky tak chytnou pěknou barvu a lepší chuť. Když jsou vyškvařené, tak je lisujeme takovým tím kovovým lisem na vařené brambory (to už ale skoro nikdo nemá doma) - nemáme je rádi tučné. Hotové vylisované škvarky solíme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.