tak na začátku určitě trochu podlít vodou a neustále míchat, dokud to nepustí, vyškvařené sádlo si postupně odebírám aby bylo bílé, a škvarky poznám podle toho když začnou jako by šustit při míchání, pak je odeberu dám do cedníku nebo nečeho takového a nechám okapat. Mám to od tchýně byla jsem u ní na exkurzi, když dělala sádlo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.