Gigo museli jsme zrušit nástup :-( . Bylo to daleko na dojíždění. Ale teď se mi povedlo jí umístit na 3 dny v týdnu do školky (státní) vzdálené 20 km. Ráno jí tam vozí tatínek holčičky co tam také jezdí od nás (tady nejsou místa a to máme jednu školku vedle domu, neustále otravuji ředitelky školek, ale zatím nic). No a odpoledne pro ně jezdím já. Ty 3 dny jsou takové akorát. Já si trochu odpočinu, ona se zabaví, doma už jí to tolik nebaví. Zkoušeli jsme i mateřské centrum a 1x týdně soukromnou, ale to se pak šplhalo už do neskutečných částek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.