kolo a plavání - souhlas pak ještě běh (hrozné jak málokdo umí fakt běžet, jako vydržet běžet) něco s míčem - s velkým (volejbal, fotbal - prostě umět kopnout, hodit) a s malým a raketou (klidně pinčes)
nevím jestli to do "sportu" ještě taky spadá a pro mě ještě vztah se zvířetem ("můj" sport je jezdectví) - ráda bych aby děti věděly co si můžou/nemůžou ke zvířeti dovolit, jak na něj šáhnout - resp. aby se nebáli ani velkých zvířat - kůň, kráva atd. Nemusí je milovat, ale nějaké hysteráky ze psů či větších zvířat (blééé, kráva, na to bych nešáh) mě iritují děsně. Jsem holt ze vsi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.