| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myslím, že naučit se plavat a jezdit na kole je minimum. Já už také nyní nejsem zrovna velký sportovec (což se odrazilo na mém vzhledu), ale s dětmi si jako rodina občas na kole vyjedeme a je to moc fajn. Že bychom neuměli plavat, si nedovedu představit, považuji to za základní dovednost. Stejně jako schopnost ujít v pohodě několik km, pokud je člověk zdráv. Potkala jsem několik dospělých lidí, kteří se plavat v dětství nenaučili a měli z toho mindrák a vody se báli. Jinak nás rodiče naučili i lyžovat, na hory jsme jako děti jezdili každou zimu a považuji to za prima sport, baví i naše děti. Jako dítě jsme i hodně bruslili, moje děti méně, protože není moc kde. Já jsem do 20 let dělala závodně házenou a mám krásné zážitky (atmosféra zápasů, kamarádi, soustředění,...) a zkušennosti na celý život, bylo to moc fajn období. Kaýždého baví samozřejmě něco jiného, ale myslím, že jezdit na kole a plavat by se dítě mělo naučit, pokud samozřejmě nemá zdravotní obtíže, které by to neumožňovaly.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.